producten

sinds kort zijn wij ook leverancier van het chloorvrije Aqua perfect.

Aqua-Perfect dé All-In-One formule op het gebied van waterbehandeling!

AquaPerfect® is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van waterbehandeling.

Speciaal voor de Hot-tub, Spa en Zwemspa is juist de All-In-One formule van Aqua-

Perfect® de ideale oplossing. Het badwater wordt op een eenvoudige en efficiënte wijze

helder en schoon gehouden en doet dat 100% chloorvrij.

Werking:

AquaPerfect® werkt volgens een biologisch concept volledig chloorvrij, het reinigt het water in uw whirlpool, spa of zwemspa en maakt het helder, schoon en reukloos. Overtollig kalk wordt op efficiënte wijze verwijderd. Om het vuil (op moleculair niveau) te kunnen verwijderen wordt het eerst samengebracht om het vervolgens uit te filteren, door het Hot-tub circulatie-filtersysteem.

 

Voordelen van AquaPerfect®:

One step water treatment, super eenvoudig in gebruik, 100% biologische werking, chloorvrij, bestrijdt kalkafzet, geeft heerlijk zacht water en geen vervelende chloordampen boven het water.

 

AquaPerfect® is toepasbaar in:

Hot-tub, Spabaden en Zwemspa’s.

Gebruik:
 Het gebruik van uw filter blijft gelijk. Dit betekend een enorme besparing op uw onderhoud van uw Spa/Jacuzzi! Zie het etiket voor de gebruiksaanwijzingen.

 

Welke problemen kunnen er ontstaan in uw Spa?

Het water in een Spa kan op verschillende manieren worden vervuild. Door het warme water en het veelvoudige voedingsaanbod zoals transpiratie, huidschilfers, huidcrèmes en haren vermenigvuldigen de bacteriën zich explosief. De filters zullen alleen de grote verontreinigingen verwijderen.

Bacteriën en micro-organismen worden echter niet opgenomen door de filters. Om het water toch schoon te houden, worden meestal ontsmettingsmiddelen gebruikt, zoals chloor en andere chemicaliën.

Deze middelen doden de bacteriën, maar breken ook de kwaliteit van het water af en het water verliest zo zijn natuurlijke zelfreinigende vermogen.

Aqua Perfect

€ 98,50

Aqua Perfect

€ 98,50

Inhoud van het pakket

  • 3 x 1 liter flessen AquaPerfect
  • 2 x pH stabilisator tabletten
  • 1 maatbeker